Zoeken in deze blog

donderdag 21 augustus 2014

VerhuisdooZ.nl is genomineerd voor de Accenture Innovation Awards 2014

VerhuisdooZ.nl genomineerd voor de Blauwe Tulp. Al zeven jaar is de Blauwe Tulp dé felbegeerde hoofdprijs van de Innovation Awards. VerhuisdooZ.nl heeft met zijn online tool om het aantal verhuisdozen te berekenen laten zien op dit moment een echte ‘gamechanger’ te zijn in de categorie van Travel & Transportation.



VerhuisdooZ.nl heeft gemerkt dat veel mensen zich afvragen hoeveel verhuisdozen men nodig heeft voor de verhuizing. Het exacte aantal verhuisdozen per woning en huishouden kan enorm verschillen.
VerhuisdooZ.nl helpt gratis iedereen die nog geen antwoord heeft op deze vraag. Dit hebben we gedaan door online van ieder huis in Nederland ( 7.3 miljoen huizen) automatisch een “Huisprofiel” te plaatsen. Bij ieder huis houden we rekening met de gezinssamenstelling, gezinsleeftijd, woningtype, oppervlakte en inhoud van de woning. De Huisprofielen zijn op twee punten van meerwaarde voor VerhuisdooZ.nl. Allereerst is het een handige tool voor mensen die niet exact weten hoeveel verhuisdozen men nodig heeft, ten tweede de 7.3 miljoen unieke pagina’s zorgen voor meer relevante traffic.
Check je eigen “huisprofiel” gratis op www.verhuisdooz.nl/aantal-verhuisdozen (Live vanaf medio september)
Stem op dit concept Verhuisdooz.nl

Over VerhuisdooZ.nl B.V.
Sinds 1 augustus 2014 is VerhuisdooZ.nl live als webwinkel voor iedereen die met een verhuizing bezig is. Jaarlijks verhuizen er circa 1.5 miljoen Nederlanders, 56% van hen ervaart de verhuizing als zeer stressvol.  VerhuisdooZ.nl wil het mensen gemakkelijker maken om zelf eenvoudig de verhuizing te regelen. VerhuisdooZ.nl levert hiervoor producten en diensten in Nederland en België.
Noot voor de redactie: Voor meer informatie over VerhuisdooZ.nl: info@verhuisdooz.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten