Zoeken in deze blog

zaterdag 2 augustus 2014

Gratis JA NEE Sticker voor je brievenbus

De verhuizing naar een nieuw huis kan een hectische periode zijn. Wanneer je geen behoefte hebt aan huis-aan-huis bladen en/of aan ongeadresseerde reclamefolders kun je een Ja/Nee sticker op je deur plakken. Deze stickers kun je zowel gratis als tegen een kleine vergoeding toegestuurd krijgen.
Gratis ophalen bij Gemeente: De officiĆ«le Nee/Nee- en Nee/Ja-stickers zijn bijna bij alle gemeentehuizen in Nederland (kosteloos) af te halen. Bijna, omdat het vaak voorkomt dat de gemeenten de stickers niet op voorraad hebben. Er zijn inmiddels wel verschillende gemeenten waarbij je de stickers tegen ongewenst reclamedrukwerk via de website (vaak gratis) kunt bestellen.
Heb je geen tijd om naar de Gemeente te gaan of zijn de parkeer kosten meer dan 2,- euro? Dan is www.neesticker.com ook een goede optie. Je kan op deze site voor 1,95,- euro Ja – Nee stickers bestellen en laten bezorgen.
Bestellen via MailDB: Stichting MailDB is de instantie waartoe de rechten met betrekking tot de bekende zwart met groen/oranje stickers behoren. Zowel de Nee/Nee-sticker als de Nee/Ja-sticker is via het servicenummer 0900-2025095 (€ 0,25 cent p/m) aan te vragen. Echter, het is niet mogelijk om met een prepaid toestel waarvan de abonneegegevens niet bekend zijn bij een telecomprovider of met een VoiP de sticker via dit nummer aan te vragen. De website van MailDB wordt nu aangepast zodat je ook online Nee/Ja-stickers kan bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten